Karijere

GRADITE SVOJU BUDUĆNOST S NAMA

Iza svakog našeg uspjeha je kreativan i educiran tim od 400+ zaposlenika. RASCO vozila i strojevi danas održavaju prometnice i okoliš u više od 40 zemalja.

TKO SMO?

Zahvaljujući svim našim zaposlenicima koji imaju ključnu ulogu u razvoju tvrtke, RASCO je danas visokotehnološka kompanija i jedan od vodećih proizvođača profesionalne komunalne opreme u Europi.

POSVEĆENI MODERNOJ TEHNOLOGIJI

ALATI

Koristimo suvremenu tehnologiju u svakodnevnom radu.

PROTOTIPOVI

Intenzivno testiranje razvijenih prototipova odvija se stvarnim uvjetima.

POVRATNE INFORMACIJE KORISNIKA

Povratne informacije prikupljene od korisnika važan su izvor ideja za unapređenje proizvoda i inovativnost.

SURADNJA

Bliska suradnja s nacionalnim akademskim institucijama podloga je za procese provođenja kompleksnih novih projekata.

IMAMO INICIJATIVU

Vjerujemo da svijet može bolje i strastveni smo u stvaranju inovacija koja doprinose industrijskom rastu. Uz proizvodnju sofisticirane opreme, jedan smo od generatora razvoja sjeverozapadne Hrvatske i u nešto više od 30 godina postojanja, uspjeli smo se probiti među tržišne lidere.

ODGOVORNI SMO

Sigurnost i dobrobit zaposlenika, transparentnost u poslovanju, očuvanje okoliša i pomaganje lokalnoj i široj zajednici naša su temeljna načela u svakodnevnom radu. Odgovornost podrazumijeva i stvaranje visoko kvalitetnih proizvoda koji nadmašuju industrijske standarde i očekivanja kupaca.

ZAPOSLENICI SU PRVI

Zaposlenici su najvažnija karika u ostvarivanju kvalitete svega što radimo i zato smo jako posvećeni njihovom osobnom razvoju i angažmanu. Zadovoljan pojedinac doprinosi stvaranju uspješnog tima i održavanju inkluzivne organizacijske kulture koja potiče razmjenu ideja, mišljenja i informacija.

OSTVARUJEMO REZULTATE

Primjer smo da velike hitech inovacije mogu nastati i u manjoj sredini ako postoje svi potrebni resursi za njihovu realizaciju. Ulaganjem u zaposlenike i organskim širenjem kompanije postali smo iz Podravine najveći proizvođač vozila u Hrvatskoj.

Otvoreni natječaji

Konstruktor proizvoda (m/ž)

Kalinovac, Koprivničko-križevačka županija

m/ž

Puno radno vrijeme

Embedded programer – pripravnik (m/ž)

Kalinovac, Koprivničko-križevačka županija

m/ž

Puno radno vrijeme

Skladištar (m/ž)

Kalinovac, Koprivničko-križevačka županija

m/ž

2 izvršitelja

na određeno, uz mogućnost trajnog zaposlenja

Tehnolog proizvodnje (m/ž)

Kalinovac, Koprivničko-križevačka županija

m/ž

na neodređeno, uz probni rad 6 mjeseci

Tehnolog bravarije i zavarivanja – pripravnik (m/ž)

Kalinovac, Koprivničko-križevačka županija

m/ž

na određeno, uz mogućnost trajnog zaposlenja

Montažer – mehaničar (m/ž)

Kalinovac, Koprivničko-križevačka županija

m/ž

5 izvršitelja

na određeno, uz mogućnost trajnog zaposlenja

Električar (m/ž)

Kalinovac, Koprivničko-križevačka županija

m/ž

2 izvršitelja

na određeno, uz mogućnost trajnog zaposlenja

Embedded programer (m/ž)

Kalinovac, Koprivničko - križevačka

M/Ž

Puno radno vrijeme

ISTRAŽITE BENEFITE

Profesionalni i osobni razvoj

Uz poticanje mentorskih odnosa i stalno usavršavanje, zaposlenicima se pruža prilika za stjecanjem novih vještina, znanja i kompetencija kroz treninge, seminare i radionice. Njegujemo i osnažujemo timski duh kroz teambuilding akcije, a zaposlenici se mogu pridružiti i trkačkom timu ili timu planinara rekreativaca.

Financijska stabilnost

uz redovna primanja osiguravamo i druge financijske pogodnosti poput naknade za topli obrok, nadoknade troškova prijevoza, dara za djecu, jubilarne nagrade, božićnice/uskrsnice.

Fleksibilnost

radno vrijeme naših zaposlenika temeljimo na modelima koji im pružaju fleksibilnost u planiranju i organiziranju njihova rada i slobodnog vremena. A tu su i znakovi pažnje poput slobodnog dana roditeljima đaka na prvi dan škole.

STIPENDIJE I STRUČNE PRAKSE

U RASCO pogonima, na jednom mjestu možete pratiti zaokružen proizvodni proces. Konstruiranje, razvijanje, proizvodnju i testiranje – sve radimo u vlastitom pogonu, a RASCO stipendisti IMAJU ekskluzivan pristup!

Više od 20 godina stipendiramo studente koji imaju priliku raditi s visokim tehnologijama i digitaliziranom proizvodnjom. Uz nadzor naših mentora, iskusnih inženjera, stipendisti rade na najnovijim projektima. Po završetku obrazovanja naši mladi stručnjaci imaju osiguran posao i postaju dio velikog RASCO tima. Predznanje je svakako poželjno, no ne i presudno za početak rada. Od studenata prvenstveno tražimo motivaciju, ustrajnost i spremnost na učenje.

Strukturirano vođenje kroz pripravništvo i pristup iskusnijih kolega, studentima i naučnicima omogućuje da u kratkom vremenu steknu puno šira znanja i napreduju na stručno višu poziciju razmjerno postignutim rezultatima.

IZNOS STIPENDIJE?

Do 398 eur mjesečno

TKO SE MOŽE PRIJAVITI?

Studenti strojarskih i elektrotehničkih studija

KAKO SE PRIJAVITI?

Pošaljite nam životopis, prijepis ocjena i motivacijsko pismo na e-mail: stipendija@rasco.hr ili kliknite na gumb za prijavu.

STUDENTSKE STRUČNE PRAKSE

Želiš postati primjerice vrhunski inženjer ili se okušati u nekom drugom području proizvodnje ili organizacije poslovanja i dobiti dojam kako stvari izgledaju u stvarnom svijetu, okušati se na ,,terenu''? Nema problema. Kroz naše stručne prakse studenti imaju priliku raditi na projektima na kojima rade i naši stručnjaci pri čemu svaki student ima na raspolaganju svog mentora za čitavo vrijeme prakse koji će rado odgovoriti na sva znatiželjna pitanja mladih kolega.

KAKO SE PRIJAVITI?

Pošaljite nam upit koje područje vas zanima na e-mail: rasco@rasco.hr, a mi ćemo vam povratno javiti raspoloživost mentora i termine obavljanja prakse.

NAUČNICI

Društvo Rasco d.o.o. svake godine prima 60-tak naučnika iz regionalnih obrazovnih institucija za strukovno obrazovanje.

Naši mentori licencirani su majstori zanata koji uz rad sa suvremenim alatima i strojevima, ali i prenoseći iskustvo usmjeravaju naše mlade kolege, učenike strukovnih škola, kako bi i oni kroz svoje naukovanje sa sigurnošću i vjerom u sebe stasali u kvalitetne mlade majstore.