RASCO AKADEMIJA

Zajedno stvaramo najbolje korisničko iskustvo.

Dobro došli u RASCO Akademiju! Ovdje možete steći sve potrebno znanje za uspješno rukovanje RASCO proizvodima. Zahvaljujući pouzdanoj distribucijskoj mreži, RASCO je postao jedan od vodećih proizvođača profesionalne komunalne opreme za održavanje prometnica u Europi. Ključni čimbenik ovog uspjeha je smanjenje ukupnih troškova vlasništva kroz integrirani proizvodni proces i brzu i pouzdanu podršku nakon prodaje.

Kako bi postprodajna podrška funkcionirala učinkovito, važno je da su svi distributeri u mogućnosti odgovoriti na sve potrebe i zahtjeve kupaca što je brže i efikasnije moguće. U tu svrhu RASCO je razvio programe edukacije koji pružaju sva potrebna znanja za uspješno korištenje RASCO proizvoda. 

  • Tri vrste programa obuke

RASCO Akademija nudi tri vrste treninga: prodajni trening, korisnički trening i servisni trening. Treninzi omogućuju pripremu i podršku za rad s RASCO proizvodima te praktična znanja na realnim primjerima. Prodajni trening vodi kroz osnove prodajne komunikacije, načine kako najbolje konfigurirati uređaj/vozilo, kako prezentirati RASCO proizvode uz pomoć radnih prezentacija te prodajnih i promotivnih materijala. U sklopu korisničke obuke korisnike se educira kako upravljati uređajima/vozilima, kako ih održavati, koji su dodaci i funkcije dostupni. Servisna edukacija, pomoću praktične obuke, pruža sve informacije o tehničkim karakteristikama proizvoda, rezervnim dijelovima te ostalim dostupnim servisnim materijalima.

  • Iskusni treneri

Kroz obuku sudionike vode iskusni treneri koji su im uvijek na raspolaganju za sva pitanja. Treneri također ulažu velike napore u stalno unaprjeđenje programa i pronalaženje novih načina za postizanje višeg nivoa korisničkog iskustva i zadovoljstva.

  • Personalizirani programi treninga

Svaki program treninga je potpuno prilagođen potrebama sudionika. Svi sudionici imaju priliku upoznati se s proizvodima, načinom rada i svim važnim aspektima za postizanje vrhunskih poslovnih rezultata.

Rasco lokator trgovaca

Pronađite svog lokalnog partnera