Novosti u RASCO proizvodnom programu predstavljene cestarima

Novosti u RASCO proizvodnom programu predstavljene cestarima

Dani otvorenih vrata u RASCO pogonima ove godine su održani pod sloganom "Budućnost održavanja prometnica"

Sredina rujna već je tradicionalno rezervirana za naše cijenjene partnere iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije i Slovenije. Ove godine smo ih ugostili na specijaliziranom događaju “Budućnost održavanja prometnica”.

U srijedu, 18. rujna, u našu tvornicu je pristiglo stotinjak uvaženih gostiju iz cestarskih poduzeća u regiji. U ispunjenom danu smo ih uputili u sve novitete u našem proizvodnom programu. Nakon uvodnog govora predsjednika Uprave Ivana Franičevića, voditelj marketinga Tomislav Paviša je napravio detaljan pregled svih poboljšanja na našim proizvodima s naglaskom na snježnim plugovima i posipačima.

Jedan od glavnih noviteta u našem proizvodnom programu je robustan i snažan snježni plug VITER koji smo cijelu proteklu zimsku sezonu testirali diljem Europe. VITER je sada dostupan za narudžbe.

U srijedu smo predstavili i novu generaciju bočne kranske kosilice BRK s poboljšanom konstrukcijom, koja značajno povećava otpornost uređaja i olakšava ugradnju na traktore. Pritom su zadržane odlične radne performanse bočne kosilice.

Događaj je bio prilika da po prvi put predstavimo uređaje za košnju njemačkog proizvođača Mulag, čiji smo ekskluzivni distributer za područje Hrvatske, BiH, Srbije, Makedonije, Crne Gore i Albanije.

Kako je to izgledalo na Budućnosti održavanja prometnica provjerite u našoj foto galeriji.

 

Galerija

Najnoviji članci

LYNX Road Show: Poreč, Šibenik i Dubrovnik

Nakon službenog predstavljanja čistilice LYNX u zagrebačkoj Laubi, krenuli smo na LYNX Road Show koji će se održati u 6 gradova diljem Hrvatske. Road Show je specijalizirani događaj namijenjen zaposlenicima komunalnih poduzeća, gradskim vlastima i medijima. Njime...

Upoznajte LYNX, kompaktnu čistilicu za grad budućnosti

Zagrebačka umjetnička galerija Lauba je 11. rujna 2019. godine ugostila službeno predstavljanje našeg novog proizvoda – kompaktne čistilice LYNX. Ovo napredno vozilo RASCO-v je odgovor na zahtjeve i izazove s kojima se suočavaju izvođači komunalnih radova u održavanju...

RASCO: Sljedećih 30 godina

Vrpcu su svečano prerezali vlasnici Darko Paviša i Frane Franičević, dok je prezentaciju rezultata tvrtke, promjena u rukovodstvu i budućih planova održao predsjednik Uprave Ivan Franičević. RASCO je u prvih pet mjeseci 2019. ostvario izvrsne poslovne rezultate...

Pretplatite se na naš newsletter