Novosti u RASCO proizvodnom programu predstavljene cestarima

Novosti u RASCO proizvodnom programu predstavljene cestarima

Dani otvorenih vrata u RASCO pogonima ove godine su održani pod sloganom "Budućnost održavanja prometnica"

Sredina rujna već je tradicionalno rezervirana za naše cijenjene partnere iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije i Slovenije. Ove godine smo ih ugostili na specijaliziranom događaju “Budućnost održavanja prometnica”.

U srijedu, 18. rujna, u našu tvornicu je pristiglo stotinjak uvaženih gostiju iz cestarskih poduzeća u regiji. U ispunjenom danu smo ih uputili u sve novitete u našem proizvodnom programu. Nakon uvodnog govora predsjednika Uprave Ivana Franičevića, voditelj marketinga Tomislav Paviša je napravio detaljan pregled svih poboljšanja na našim proizvodima s naglaskom na snježnim plugovima i posipačima.

Jedan od glavnih noviteta u našem proizvodnom programu je robustan i snažan snježni plug VITER koji smo cijelu proteklu zimsku sezonu testirali diljem Europe. VITER je sada dostupan za narudžbe.

U srijedu smo predstavili i novu generaciju bočne kranske kosilice BRK s poboljšanom konstrukcijom, koja značajno povećava otpornost uređaja i olakšava ugradnju na traktore. Pritom su zadržane odlične radne performanse bočne kosilice.

Događaj je bio prilika da po prvi put predstavimo uređaje za košnju njemačkog proizvođača Mulag, čiji smo ekskluzivni distributer za područje Hrvatske, BiH, Srbije, Makedonije, Crne Gore i Albanije.

Kako je to izgledalo na Budućnosti održavanja prometnica provjerite u našoj foto galeriji.

 

Galerija

Najnoviji članci

Dobitnici smo Zlatne kune za Inovaciju!

Na dodjeli održanoj u zagrebačkoj Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u četvrtak, 21. studenog, predsjedniku Uprave Ivanu Franičeviću uručena je nagrada Zlatna kuna u kategoriji Inovacija. U govoru zahvale, Ivan je nagradu posvetio zaposlenicima RASCA te se zahvalio...

RASCO dobitnik Lider nagrade za održivi razvoj

Investicijski pothvati jedanaest hrvatskih kompanija, među kojima se našao i RASCO, okrunjeni su u srijedu, 23.10.2019. u zagrebačkom hotelu Westin Lider invest nagradama i priznanjima. RASCO je nagrađen u kategoriji ECO Lider invest za kompaktnu čistilicu LYNX, koja će...

Pretplatite se na naš newsletter