Ključni benefiti

MKN četka je odličan izbor za čišćenje ceste prije i tijekom radova popravka i nanošenja asfaltnih slojeva na prometnicama ili kao jednostavan uređaj za održavanje urbanih prostora. Posebno je pogodna za čišćenje zaostalog posipala nakon zimskog perioda.

MKN je fleksibilan je uređaj široke primjene, od otvorenih cesta do uskih gradskih prometnica. Namijenjena je ugradnji na širok spektar vozila: traktore, višenamjenska radna vozila i radne strojeve. S ugrađenim spremnikom za vodu, spremnikom za otpad i sustavom za prskanje, MKN postaje izvanredan čistač prometnica.

Ključni benefiti

UČINKOVITOST

Jedinstven sustav aksijalnog nagiba prilagođava položaj četke površini koja se čisti. Pomoćni kotači omogućavaju ravnomjeran pritisak četke na podlogu osiguravajući pri tom jednakomjernu kvalitetu čišćenja i optimalno trošenje četki.

Multifunkcionalnost

MKN četka je namijenjena za čišćenje različitih vrsta prometnica – od otvorenih cesta do uskih gradskih prometnica. Može se ugraditi na široki spektar vozila: traktore, višenamjenska radna vozila i radne strojeve.

Jednostavnost

Pražnjenje spremnika otpada jednostavno je zahvaljujući hidrauličkom cilindru koji omogućava brzo i lako podizanje i spuštanje spremnika.

Širina čišćenja

Širina čišćenja

Širina čišćenja MKN četke iznosi 2100 mm, dok je ukupna širina uređaja 2380 mm.

Ugradnja

Ugradnja

MKN četka se ugrađuje na prednji dio vozila.

Pogon

Pogon

MKN četka može biti pogonjena preko mehaničkog pogona ili hidraulički.

Rasco lokator trgovaca

Pronađite svog lokalnog partnera