LYNX Road Show: Koprivnica, Osijek i Zagreb

LYNX Road Show: Koprivnica, Osijek i Zagreb

Radnim prezentacijama u tri kontinentalna grada završena je jesenska turneja LYNX-a po Hrvatskoj

Nešto više od mjesec dana nakon službenog otkrivanja LYNX-a predstavnicima hrvatskih medija, vratili smo se u Zagreb radi radne demonstracije vozila. Time je završena turneja pod nazivom LYNX Road Show kojom smo potencijalnim kupcima htjeli uživo predstaviti mogućnosti i prednosti nove RASCO kompaktne čistilice.

Lynx Road Show Koprivnica

Ranije u tjednu prezentacije su održane u Koprivnici i Osijeku, a dobar odaziv i reakcije gostiju iz komunalnog sektora daju naslutiti da na tržištu postoji stvarna potreba za ovakvim vozilom. Osim impresivnih performansi čišćenja i napredne tehnologije ugrađene u LYNX, brojni pozitivni komentari bili su upućeni na upečatljiv vizualni dizajn koji odskače od ustaljene predodžbe čistilice kao vozila nužno neuglednog i utilitarnog izgleda.

Lynx sweeper in Koprivnica

Uz nadolazeći dovršetak prve komercijalne serije vozila i stalni rad na razvoju dodatnih funkcionalnosti, očekujte još uzbudljivih vijesti o LYNX-u u skoroj budućnosti!

Detaljnije o LYNX kompaktnoj čistilici saznajte na službenoj stranici vozila.

Galerija

Najnoviji članci

Zimska služba – kako odabrati pravu kombinaciju?

Zimska služba veliki je imperativ za komunalna poduzeća. Uzimajući u obzir nestabilne vremenske uvjete posljednjih godina i nepredvidivost temperatura i padalina, pred operaterima zimske službe svake je sezone težak zadatak. RASCO uvijek nastoji biti korak ispred i...

Postani RASCO stipendist uz stipendije do 398 eura mjesečno!

RASCO je jedan od vodećih europskih proizvođača profesionalne opreme za ljetno i zimsko održavanje svih vrsta prometne infrastrukture. Iz naših proizvodnih pogona svakodnevno izlaze neki od najsloženijih strojeva i sustava u ovom dijelu Europe. Zbog toga smo kroz naš...

Pretplatite se na naš newsletter