LYNX Road Show: Koprivnica, Osijek i Zagreb

LYNX Road Show: Koprivnica, Osijek i Zagreb

Radnim prezentacijama u tri kontinentalna grada završena je jesenska turneja LYNX-a po Hrvatskoj

Nešto više od mjesec dana nakon službenog otkrivanja LYNX-a predstavnicima hrvatskih medija, vratili smo se u Zagreb radi radne demonstracije vozila. Time je završena turneja pod nazivom LYNX Road Show kojom smo potencijalnim kupcima htjeli uživo predstaviti mogućnosti i prednosti nove RASCO kompaktne čistilice.

Lynx Road Show Koprivnica

Ranije u tjednu prezentacije su održane u Koprivnici i Osijeku, a dobar odaziv i reakcije gostiju iz komunalnog sektora daju naslutiti da na tržištu postoji stvarna potreba za ovakvim vozilom. Osim impresivnih performansi čišćenja i napredne tehnologije ugrađene u LYNX, brojni pozitivni komentari bili su upućeni na upečatljiv vizualni dizajn koji odskače od ustaljene predodžbe čistilice kao vozila nužno neuglednog i utilitarnog izgleda.

Lynx sweeper in Koprivnica

Uz nadolazeći dovršetak prve komercijalne serije vozila i stalni rad na razvoju dodatnih funkcionalnosti, očekujte još uzbudljivih vijesti o LYNX-u u skoroj budućnosti!

Detaljnije o LYNX kompaktnoj čistilici saznajte na službenoj stranici vozila.

Galerija

Najnoviji članci

5 koraka za održavanje posipača nakon zimske sezone

Posipači su neizostavni dio opreme za održavanje prometne infrastrukture tijekom zimskih mjeseci. Međutim, kad zimska služba završi, posipači zahtijevaju temeljito održavanje kako bi se osigurala njihova dugotrajnost i učinkovitost u idućoj sezoni. U ovom tekstu ćemo...

RASCO inovacija – posipači s novom SLURRY tehnologijom

U RASCO proizvodnom programu profesionalnih posipača nalaze se posipači za sve vrste vozila. Od kamiona preko višenamjenskih vozila do traktora, radnih strojeva i malih komunalnih vozila. Tehnologije posipanja prilagođavaju se ovisno o zahtjevima pojedinih tržišta te...

Pretplatite se na naš newsletter