RASCO održao korisničku obuku za 47 posipača isporučenih mađarskim cestama

RASCO održao korisničku obuku za 47 posipača isporučenih mađarskim cestama

Tijekom posljednjih nekoliko godina, Republika Mađarska ulaže značajne količine novca u izgradnju i održavanje svoje cestovne mreže. Krajem listopada smo posjetili nedavno obnovljenu cestarsku bazu u Szombathelyju gdje se održavala korisnička obuka za dio od ukupno 47 novih RASCO posipača isporučenih kompaniji Magyar Közút.

Isporučeni posipači SOLID X sa zapreminom od 1,7 m³ su ugrađeni na Unimog vozila, dok su oni zapremine 5 m³ ugrađeni na veće dvoosovinske kamione.

Edukacija je održana za ukupno 90 zaposlenika i vozača u gradovima Pécs-felső, Nyíregyháza, Nyékládháza, Polgár, Békéscsaba, Solt, Monor, Kisbér i Szombathely.

Edukacije su se sastojale od pripreme posipača za rad, demonstriranja pravilnog održavanja te korištenja upravljačkog sustava. Svi posipači su opremljeni EPOS 20 sustavom za upravljanje parametrima posipanja, specifičnom po mogućnosti automatiziranog posipanja. Drugim riječima, jednom memorirane rute i parametre posipanja upravljačka jedinica reproducira pomoću GPS pozicioniranja, bez ikakve potrebe za intervencijom korisnika. Prednost toga je da se vozač može koncentrirati na vožnju, a kvaliteta i preciznost posipanja je uvijek konzistentna.

RASCO već nekoliko godina njeguje odlične poslovne odnose s Magyar Közútom, koji tijekom cijele godine koriste RASCO opremu za održavanje prometnica. 2013. godine RASCO je u Magyar Közút isporučio 75 snježnih plugova, a 2014. godine 80 kosilica SPECTRA.

Ovogodišnjom isporukom 47 posipača RASCO je učvrstio položaj lidera u opskrbi profesionalnom opremom za održavanje prometnica u Mađarskoj. Ona će tijekom nadolazećih zima i ljeta pridonositi čistoći i sigurnosti prometnica diljem zemlje.

Galerija

Najnoviji članci

5 koraka za održavanje posipača nakon zimske sezone

Posipači su neizostavni dio opreme za održavanje prometne infrastrukture tijekom zimskih mjeseci. Međutim, kad zimska služba završi, posipači zahtijevaju temeljito održavanje kako bi se osigurala njihova dugotrajnost i učinkovitost u idućoj sezoni. U ovom tekstu ćemo...

RASCO inovacija – posipači s novom SLURRY tehnologijom

U RASCO proizvodnom programu profesionalnih posipača nalaze se posipači za sve vrste vozila. Od kamiona preko višenamjenskih vozila do traktora, radnih strojeva i malih komunalnih vozila. Tehnologije posipanja prilagođavaju se ovisno o zahtjevima pojedinih tržišta te...

Pretplatite se na naš newsletter