RASCO održao korisničku obuku za 47 posipača isporučenih mađarskim cestama

RASCO održao korisničku obuku za 47 posipača isporučenih mađarskim cestama

Tijekom posljednjih nekoliko godina, Republika Mađarska ulaže značajne količine novca u izgradnju i održavanje svoje cestovne mreže. Krajem listopada smo posjetili nedavno obnovljenu cestarsku bazu u Szombathelyju gdje se održavala korisnička obuka za dio od ukupno 47 novih RASCO posipača isporučenih kompaniji Magyar Közút.

Isporučeni posipači SOLID X sa zapreminom od 1,7 m³ su ugrađeni na Unimog vozila, dok su oni zapremine 5 m³ ugrađeni na veće dvoosovinske kamione.

Edukacija je održana za ukupno 90 zaposlenika i vozača u gradovima Pécs-felső, Nyíregyháza, Nyékládháza, Polgár, Békéscsaba, Solt, Monor, Kisbér i Szombathely.

Edukacije su se sastojale od pripreme posipača za rad, demonstriranja pravilnog održavanja te korištenja upravljačkog sustava. Svi posipači su opremljeni EPOS 20 sustavom za upravljanje parametrima posipanja, specifičnom po mogućnosti automatiziranog posipanja. Drugim riječima, jednom memorirane rute i parametre posipanja upravljačka jedinica reproducira pomoću GPS pozicioniranja, bez ikakve potrebe za intervencijom korisnika. Prednost toga je da se vozač može koncentrirati na vožnju, a kvaliteta i preciznost posipanja je uvijek konzistentna.

RASCO već nekoliko godina njeguje odlične poslovne odnose s Magyar Közútom, koji tijekom cijele godine koriste RASCO opremu za održavanje prometnica. 2013. godine RASCO je u Magyar Közút isporučio 75 snježnih plugova, a 2014. godine 80 kosilica SPECTRA.

Ovogodišnjom isporukom 47 posipača RASCO je učvrstio položaj lidera u opskrbi profesionalnom opremom za održavanje prometnica u Mađarskoj. Ona će tijekom nadolazećih zima i ljeta pridonositi čistoći i sigurnosti prometnica diljem zemlje.

Galerija

Najnoviji članci

Zimska služba – kako odabrati pravu kombinaciju?

Zimska služba veliki je imperativ za komunalna poduzeća. Uzimajući u obzir nestabilne vremenske uvjete posljednjih godina i nepredvidivost temperatura i padalina, pred operaterima zimske službe svake je sezone težak zadatak. RASCO uvijek nastoji biti korak ispred i...

Postani RASCO stipendist uz stipendije do 398 eura mjesečno!

RASCO je jedan od vodećih europskih proizvođača profesionalne opreme za ljetno i zimsko održavanje svih vrsta prometne infrastrukture. Iz naših proizvodnih pogona svakodnevno izlaze neki od najsloženijih strojeva i sustava u ovom dijelu Europe. Zbog toga smo kroz naš...

Pretplatite se na naš newsletter