STRUČNE PRAKSE ZA SREDNJOŠKOLCE – POSTANI RASCO NAUČNIK

STRUČNE PRAKSE ZA SREDNJOŠKOLCE – POSTANI RASCO NAUČNIK

Više od 25 godina RASCO je partner sektoru obrazovanja za potrebe naukovanja i tu ima proaktivnu ulogu. I ove godine u vrijeme upisa u prve razrede srednjih škola, raspisuje se natječaj i za nove RASCO naučnike.

Vrijeme je upisa u srednje škole. Dio srednjoškolskih programa uključuje i obavezne stručne prakse, što novim srednjoškolcima i njihovim roditeljima predstavlja dodatan izazov. Kako bi taj, za njih, veliki korak lakše premostili, RASCO u suradnji sa srednjim školama iz okruženja nastavlja praksu primanja novih naučnika za potrebe obrazovnih programa za tehnička zanimanja.

Prve stručne prakse u RASCO-u obavljene su još 1995. godine. Od tada do danas, kroz pogone tvrtke RASCO, prošao je velik broj učenika različitih strukovnih zanimanja. RASCO naučnici prolaze obuku kroz rad s najnovijim tehnologijama u modernom pogonu, uz pomoć dugogodišnjeg iskustva licenciranih mentora. Svakom učeniku je osigurano odgovarajuće radno mjesto, oprema i alat, te iskusni mentor koji mu pomaže i obučava ga za vrijeme obavljanja prakse.

U školskoj godini 2023./2024. RASCO raspisuje natječaj za sljedeća naučnička mjesta:

  • Strojobravar – bravar: 6 naučničkih mjesta (m/ž)
  • Elektroničar-mehaničar, elektromehaničar ili ostala srodna elektro/mehaničarska zanimanja po KMO modelu – 8 naučničkih mjesta (m/ž)
  • CNC operater – 4 naučnička mjesta (m/ž)

Prijave se zaprimaju do 18.07.2023. na rasco@rasco.hr

Najnoviji članci

Postani RASCO stipendist uz stipendije do 398 eura mjesečno!

RASCO je jedan od vodećih europskih proizvođača profesionalne opreme za ljetno i zimsko održavanje svih vrsta prometne infrastrukture. Iz naših proizvodnih pogona svakodnevno izlaze neki od najsloženijih strojeva i sustava u ovom dijelu Europe. Zbog toga smo kroz naš...

RASCO sustavi upravljanja voznim parkom za održavanje prometnica

RASCO vozila i uređaji danas održavaju prometnice tokom cijele godine, u više od 40 zemalja na 5 kontinenata. Kompanija svojim uslugama i proizvodima uvijek nastoji premašiti očekivanja svojih korisnika. Stalna ulaganja u inovacije proizvoda, ljudski resursi, najmoderniji...

Pretplatite se na naš newsletter