Winter Road Show: RASCO i UniVoit

Winter Road Show: RASCO i UniVoit

Usred prekrasne prirode planinskog lanca Fichtel u Bavarskoj, pred 100-njak zaposlenika lokalnih komunalnih službi, RASCO i UniVoit su predstavili i izložili dio RASCO proizvodnog programa na vozilima

Interesa nije manjkalo, a od izloženih uređaja svatko je mogao pronaći savršenu kombinaciju RASCO opreme za svoje potrebe. Kao savršen primjer kombinacije za održavanje uskih prometnica i urbanih sredina predstavljeni su BILO i VERTUS ugrađeni na Multihog vozila. Niz se nastavio snježnim plugom MOSOR PK na traktoru John Deere, koji prikazuje kako izgleda čišćenje gradskih prometnica s manje buke, u kombinaciji zaokruženoj traktorskim posipačem TRP. Snježni plug KALNIK na traktoru Claas je sa svojom robusnijom konstrukcijom namijenjen urbanim, ali i širokim cestama.

Idealnu kombinaciju za teško pristupačne terene čine plug VERTUS širine 3 metra i posipač SOLID XF zapremine 2.5 m³ ugrađeni na izloženi Unimog 300. Promjenjiva geometrija krila pluga VERTUS omogućava čišćenje snijega na različitim vrstama terena, dok SOLID XF svojim dizajnom namijenjenim za Unimog vozila omogućava veću sigurnost i bolju preglednost iz kabine.

Najviše interesa posjetitelja je izazvala kombinacija za teške zimske uvjete u planinskim područjima: snježni plug VELEBIT širine 3.6 metara, s dodanim vulkolanskim zaštitama, u kombinaciji s posipačem SOLID zapremine 5 m³ na kamionu MAN. Kombinacija će se koristiti za održavanje teških terena planinskog lanca Fichtel u gornjoj Bavarskoj, gdje je robusnost i čvrstoća pluga od ključne važnosti, kao i velika zapremina te pouzdanost posipača.

RASCO ljetni program opreme je predstavljala stražnja kranska kosilica SPECTRA, profesionalni alat za košnju svih vrsta terena, s dohvatom kranske ruke do 7 metara.

Kao jedno od najvećih, tržište Njemačke je za RASCO oduvijek bilo od velike važnosti, a posjetitelji su s eventa otišli s novim saznanjima i vrijednim informacijama o RASCO-u i UniVoitu.

Ukoliko niste imali priliku posjetiti event, sve informacije o RASCO proizvodima možete pronaći kod svog najbližeg distributera u Njemačkoj ili nam se obratiti direktno.

Galerija

Najnoviji članci

Zimska služba – kako odabrati pravu kombinaciju?

Zimska služba veliki je imperativ za komunalna poduzeća. Uzimajući u obzir nestabilne vremenske uvjete posljednjih godina i nepredvidivost temperatura i padalina, pred operaterima zimske službe svake je sezone težak zadatak. RASCO uvijek nastoji biti korak ispred i...

Postani RASCO stipendist uz stipendije do 398 eura mjesečno!

RASCO je jedan od vodećih europskih proizvođača profesionalne opreme za ljetno i zimsko održavanje svih vrsta prometne infrastrukture. Iz naših proizvodnih pogona svakodnevno izlaze neki od najsloženijih strojeva i sustava u ovom dijelu Europe. Zbog toga smo kroz naš...

Pretplatite se na naš newsletter