Ključni benefiti

ARMS je informacijsko – komunikacijski sustav za upravljanje, centralni nadzor, izvještavanje i optimizaciju aktivnosti vezanih uz održavanje prometne infrastrukture. Praćenje radnih sati ljudi i strojeva te utrošenih resursa (poput potrošene soli za posipanje, goriva vozila i slično) u realnom vremenu stvara jedinstvenu mogućnost brzog odlučivanja o potencijalnim načinima uštede.

Nepromjenjivi zapisi štite korisnika od odgovornosti kroz jasan zapis o svakoj poduzetoj akciji, dok smanjena potrošnja materijala za posipanje ujedno štiti prometnu infrastrukturu i njen okoliš.

Ključni benefiti

Podaci o korištenju vozila u realnom vremenu

Sustav prikuplja podatke o korištenju uređaja i vozila u realnom vremenu putem GPRS podatkovnog mobilnog pristupa, standardnog u gotovo svim zemljama svijeta.

Jednostavan pristup aplikaciji

Aplikacija koja prikuplja podatke smještena je u “oblaku” i održavana od strane RASCO-ovih stručnjaka, čime se smanjuju operativni troškovi i potreba za održavanjem sustava od strane korisnika. Korisnik sustavu može pristupiti preko jednostavnog web sučelja s bilo kojeg računala.

Integracija s drugim informacijskim sustavima

ARMS može biti integriran u veći prometni informacijski sustav (ITS) ili se može povezati s manjim sustavima poput RWIS-a (Sustav za informacije o vremenskim uvjetima na prometnicama).

Rasco lokator trgovaca

Pronađite svog lokalnog partnera