IKT 2 – Implementacija informacijskih sustava poslovne inteligencije i sustava za upravljanje ljudskim potencijalima radi povećanja učinkovitosti i konkurentnosti društva Rasco d.o.o.

IKT 2 – Implementacija informacijskih sustava poslovne inteligencije i sustava za upravljanje ljudskim potencijalima radi povećanja učinkovitosti i konkurentnosti društva Rasco d.o.o.

Provedba projekta Implementacija informacijskih sustava poslovne inteligencije i sustava za upravljanje ljudskim potencijalima radi povećanja učinkovitosti i konkurentnosti društva Rasco d.o.o.“ započela je u okviru Poziva na dostavu projektnih prijedloga „Poboljšanje konkurentnosti i učinkovitosti MSP-a kroz informacijske i komunikacijske tehnologije (IKT) – 2“, referentna oznaka Poziva: KK.03.2.1.19- inačica 1, kojeg provodi Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta.

 

Nositelj projekta:                                           RASCO d.o.o.

Ukupna vrijednost projekta:                     1.356.001,68 kn

EU udio u financiranju projekta:              614.728,61 kn

Razdoblje provedbe:                                    24.09.2019. – 24.03.2021.

Kontakt osoba za više informacija:         Ružica Petričec Fabijanec, direktor, rpetricec@rasco.hr

 

Svrha projekta  je poboljšati razvoj i rast poduzeća kroz ulaganje u nove informacijsko – komunikacijske tehnologije. U tu će se svrhu implementirati sustavi poslovne inteligencije i upravljanja ljudskim potencijalima s potrebnom informatičkom opremom, kojima će se optimizirati poslovni procesi, povezivanjem informacija iz više postojećih sustava u jednu cjelinu, uvesti automatizacija u proces izvještavanja , integrirati poslovne funkcije financija, računovodstva i kontrolinga te ljudskih potencijala i administrativne službe sa svim ostalim funkcijama u kompaniji.

Projekt je sufinanciran sredstvima iz Europskog fonda za regionalni razvoj temeljem Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014.-2020.g.

 

Više informacija na:

https://strukturnifondovi.hr/eu-fondovi/esi-fondovi-2014-2020/op-konkurentnost-i-kohezija/

https://strukturnifondovi.hr/

 

Sadržaj ove internet stranice isključiva je odgovornost RASCO d.o.o.

Najnoviji članci

Opći uvjeti nabave

Opći uvjeti nabave društva RASCO d.o.o. primjenjuju se na sljedeće poslovne odnose: Nabavu sirovina i materijala, Nabavu komponenata i sklopova, Nabavu trgovačke robe, Nabavu potrošnog materijala, Nabavu svih ostalih proizvoda dobavljača koje RASCO koristi...

Pretplatite se na naš newsletter