čistilica koji premašuje očekivanja

Prednosti

UZ LYNX 2000 ČISTOĆA GRADSKIH ULICA I DRUGIH JAVNIH POVRŠINA PODIŽE SE NA NOVU RAZINU.

Napredni dizelski motor EURO 6, srce kompaktne vakumske čistilice LYNX 2000, daje 62 kW snage koja se zatim optimalno raspoređuje, s minimalnom potrošnjom goriva i smanjenom emisijom plinova. Pogonski sustav LYNX 2000 ima elektronički kontrolirani hidrostatski pogon koji osigurava minimalnu količinu potrebne snage za postizanje željene brzine. Svi hidraulički podsustavi vozila pokreću se pažljivo dizajniranim hidrauličkim sustavom s više hidrauličkih pumpi tako osiguravajući vrhunsko čišćenje, usisnu snagu, manevriranje i pouzdanost.

LYNX 2000 također je kompatibilan s biodizelom i HVO gorivima, čineći ga najboljim izborom za urbane sredine koje žele smanjiti svoj utjecaj na okoliš i količinu ispuštenog ugljičnog dioksida.

Prednosti

UČINKOVITOST ČIŠĆENJA

Velika usisna snaga, maksimalna širina čišćenja i posebno široka usisna usta osiguravaju iznimnu učinkovitost čišćenja.

UDOBNOST I PREGLEDNOST

S ciljem podizanja udobnosti korisnika na novu razinu i osiguravajući maksimalnu preglednost za siguran i učinkovit rad, LYNX 2000 predstavlja kako izgleda namjenski osmišljen dizajn.

MANEVARSKE SPOSOBNOSTI

LYNX 2000 čisti gdje druge čistilice ne mogu. Kompaktne dimenzije i sustav zakretanja na obje osovine u radnom modu daju LYNX-u 2000 izvrsne sposobnosti manevriranja u skučenim urbanim prostorima. Hidropneumatski ovjes promjenjive visine olakšava ulazak u niske prostore kao što su podzemne garaže i, u kombinaciji s velikim kotačima i visokom odstojanju usisnih usta od tla, izravno savladavanje visokih rubnjaka. LYNX 2000 bez problema savladava uspone nagiba do 30%.

AUTONOMIJA

LYNX 2000 može raditi cijelu smjenu bez potrebe za vraćanjem u bazu. Sa spremnikom od 2 m³, kapacitetom vode 700+ L te rezervoarom goriva od 65 L, vrhunska autonomija rada je zagarantirana.

FUNKCIONALAN DIZAJN

Zašto radni stroj ne bi trebao izgledati odlično? Prepoznatljiv dizajn LYNX 2000 plijeni pozornost gdje god se pojavi. Dodaje dašak moderne elegancije kod zadatka čišćenja ulica, ali također nudi beskompromisnu vidljivost za operatera, omogućujući vrhunsku učinkovitost.

JEDNOSTAVNO UPRAVLJANJE

S obzirom da operateri čistilica imaju različite razine iskustva, LYNX 2000 dolazi sa skupom unaprijed definiranih radnih parametara, omogućujući čak i manje iskusnima da odmah počnu s čišćenjem. Zahtjevnijim i naprednijim korisnicima sustav upravljanja omogućuje jednostavno podešavanje, prilagodbu i pohranjivanje svih radnih parametara.

Općenito

Težina praznog vozila (bez dodatne opreme)

3100 kg

Ukupna dozvoljena nosivost (GVW)

5000 kg

Pogon

Model

VM R754 Euro6 turbodizelski motor

Tretiranje ispušnih plinova

DOC & DPF+SCR

Ukupna snaga

62 kW @ 2300 rpm

Maksimalni moment

270 Nm @ 1350 rpm

Zapremnina spremnika goriva

65 L

Maksimalna transportna brzina

50 km/h

Maksimalna radna brzina

12 km/h

Mogućnost uspona

Do 30%

Čišćenje

Promjer diskova četki

850 mm

Širina čišćenja (sustav s 2 četke)

2860 mm

Širina čišćenja (sustav s 3 četke)

3100 mm

Ukupni volumen (spremnik otpada)

2.0m³

Visina pražnjenja (spremnik otpada)

1550 mm

Spremnik čiste vode

230 L

Ukupno sustav za vodu

400+ L

Opcije proizvoda

TREĆA ČETKA

Sustav treće četke može se koristiti na nekoliko načina: kako bi se proširila maksimalna širina čišćenja, za čišćenje i ceste i pločnika u jednom prolasku, ili za rješavanje tvrdokornog korova i sasušenog blata prije standardnog prolaska dvije četke. Multifunkcionalnost sustava je osigurana izborom između različitih tipova četki: od mekane plastične, pa do četke izrađene od čvrsto pletenih metalnih kablova, posebno namijenjene čupanju korova.

RUČNO USISNO CRIJEVO

Uvijek spremno ručno usisno crijevo montirano na spremnik i pažljivo dizajnirana usisna turbina čine LYNX 2000 iznimno učinkovitim strojem.

RUČNI PERAČ

Na sve čistilice se može ugraditi ručni perač koji kao sredstvo čišćenja koristi vodu pod visokim pritiskom. Ručnim peračem se brzo i jednostavno čiste uglovi i slični nedostupniji dijelovi ulica.

DEMONSTRACIJA LYNX-A UŽIVO

DEMONSTRACIJA LYNX-A UŽIVO

Kontaktirajte nas i rezervirajte demonstraciju kompaktne čistilice LYNX 2000.

Kontaktirajte nas
Kontaktirajte nas

Rasco lokator trgovaca

Pronađite svog lokalnog partnera