LYNX Charge 2000

LYNX Charge 2000 prva je RASCO električna čistilica, električna čistilica koja jednostavno nikad ne staje. Sa zapremninom spremnika od 2 m³, dokaz je najsuvremenije tehnologije i posebno je dizajniran da zadovolji različite potrebe korisnika uz maksimalnu učinkovitost.

čistilica koja premašuje očekivanja

Prednosti

LYNX CHARGE 2000 NADMAŠUJE SVOJU DIZELSKU INAČICU U SNAZI, PRUŽAJUĆI TIŠE I ČIŠĆE ISKUSTVO S MANJE POTREBNOG ODRŽAVANJA

LYNX Charge 2000 svoju snagu crpi iz impresivne litij-ionske baterije od 72,5 kWh, koja omogućuje neprekidan rad do 8 sati. Uz LYNX Charge 2000 može se završiti cijela radna smjena bez potrebe za ponovnim punjenjem. Kada se baterija naposljetku isprazni, ugrađeni punjač od 22 kW može je napuniti i za manje od 4 sata.

Za razliku od LYNX 2000 koji ima samo jedan motor, LYNX Charge 2000 ima tri elektromotora zadužena za napajanje pogonskog sklopa, usisnog ventilatora i elektrohidrauličkog agregata. Elektromotor od 55 kW odgovoran je za pogon vozila, a elektromotor od 11,5 Kw za napajanje usisnog ventilatora. Treći elektromotor od 18,5 kW odgovoran je za napajanje hidrauličke pumpe koja je osjetljiva na opterećenja te osigurava protok ulja i pritisak u hidrauličnim podsustavima kao što su upravljanje i rad prednjih četki. U kombinaciji s 3 elektromotora, LYNX Charge 2000 proizvodi više snage od dizelske verzije čistilice. Električni pogonski sustav ne samo da je čišći i učinkovitiji, već je i tiši te zahtijeva manje održavanja od konvencionalnih dizelskih motora. Izgrađen na LYNX platformi, LYNX Charge 2000 nije samo elektrificirana verzija vozila LYNX 2000, već je zaista potpuno predana električna čistilica koja pruža istu učinkovitost kao i dizelska verzija.

Prednosti

UČINKOVITOST ČIŠĆENJA

Velika usisna snaga, maksimalna širina čišćenja i posebno široka usisna usta osiguravaju iznimnu učinkovitost čišćenja.

UDOBNOST I PREGLEDNOST

S ciljem podizanja udobnosti korisnika na novu razinu i osiguravajući maksimalnu preglednost za siguran i učinkovit rad, LYNX Charge 2000 predstavlja kako izgleda namjenski osmišljen dizajn.

MANEVARSKE SPOSOBNOSTI

LYNX Charge 2000 čisti gdje druge čistilice ne mogu. Kompaktne dimenzije i sustav zakretanja na obje osovine u radnom modu daju LYNX-u Charge 2000 izvrsne sposobnosti manevriranja u skučenim urbanim prostorima. Hidropneumatski ovjes promjenjive visine olakšava ulazak u niske prostore kao što su podzemne garaže i, u kombinaciji s velikim kotačima i visokom odstojanju usisnih usta od tla, izravno savladavanje visokih rubnjaka. LYNX Charge 2000 bez problema savladava uspone nagiba do 25%.

AUTONOMIJA

LYNX Charge 2000 može raditi cijelu smjenu bez potrebe za vraćanjem u bazu. Sa spremnikom od 2 m³, kapacitetom vode 700+ L te baterijskim sustavom od 72,5 kW, vrhunska autonomija rada je zagarantirana.

FUNKCIONALAN DIZAJN

Zašto radni stroj ne bi trebao izgledati odlično? Prepoznatljiv dizajn LYNX 2000 plijeni pozornost gdje god se pojavi. Dodaje dašak moderne elegancije kod zadatka čišćenja ulica, ali također nudi beskompromisnu vidljivost za operatera, omogućujući vrhunsku učinkovitost.

JEDNOSTAVNO UPRAVLJANJE

S obzirom da operateri čistilica imaju različite razine iskustva, LYNX Charge 2000 dolazi sa skupom unaprijed definiranih radnih parametara, omogućujući čak i manje iskusnima da odmah počnu s čišćenjem. Zahtjevnijim i naprednijim korisnicima sustav upravljanja omogućuje jednostavno podešavanje, prilagodbu i pohranjivanje svih radnih parametara.

Općenito

Težina praznog vozila (bez dodatne opreme)

3100 kg

Ukupna dozvoljena nosivost (GVW)

5000 kg

Pogon

Tip baterije

Litij-ionska

Kapacitet baterije

72.5 kWh

Nazivna voltaža

345 V

Vrijeme rada

Do 8 hours

Pogonski elektromotor

55 kW

Elektromotor za LS pumpu

18,5 kW

Elektromotor za usisni ventilator

11,5 kW

Ugrađeni punjač

22 kW

Vrijeme punjenja

Do 4h

Utikač

Tip 2

Maksimalna transportna brzina

50 km/h

Maksimalna radna brzina

12 km/h

Mogućnost uspona

Up to 30%

Čišćenje

Promjer diskova četki

850 mm

Širina čišćenja (sustav s 2 četke)

2860 mm

Širina čišćenja (sustav s 3 četke)

3100 mm

Ukupni volumen (spremnik otpada)

2.0 m³

Visina pražnjenja (spremnik otpada)

1550 mm

Spremnik čiste vode

230 L

Ukupno sustav za vodu

400+ L

Opcije proizvoda

TREĆA ČETKA

Sustav treće četke može se koristiti na nekoliko načina: kako bi se proširila maksimalna širina čišćenja, za čišćenje i ceste i pločnika u jednom prolasku, ili za rješavanje tvrdokornog korova i sasušenog blata prije standardnog prolaska dvije četke. Multifunkcionalnost sustava je osigurana izborom između različitih tipova četki: od mekane plastične, pa do četke izrađene od čvrsto pletenih metalnih kablova, posebno namijenjene čupanju korova.

RUČNO USISNO CRIJEVO

Uvijek spremno ručno usisno crijevo montirano na spremnik i pažljivo dizajnirana usisna turbina čine LYNX Charge 2000 iznimno učinkovitim strojem.

RUČNI PERAČ

Na sve čistilice se može ugraditi ručni perač koji kao sredstvo čišćenja koristi vodu pod visokim pritiskom. Ručnim peračem se brzo i jednostavno čiste uglovi i slični nedostupniji dijelovi ulica.

DEMONSTRACIJA LYNX-A UŽIVO

DEMONSTRACIJA LYNX-A UŽIVO

Kontaktirajte nas i rezervirajte demonstraciju kompaktne čistilice LYNX Charge 2000.

Kontaktirajte nas
Kontaktirajte nas

Rasco lokator trgovaca

Pronađite svog lokalnog partnera