ČISTILICA SX2

Višenamjenska nadogradnja za široku primjenu

Kompaktna čistilica SX2 je višenamjenska nadogradnja koja se različitim prednjim priključcima može prilagoditi svim potrebama čišćenja i pranja površina u urbanim sredinama. SX2 standardno dolazi s prednjim sustavom za čišćenje s dvije neovisno pomične četke maksimalne širine čišćenja do 2,4 m. Za maksimalnu učinkovitost čišćenja sustav je moguće nadograditi trećom četkom koja povećava širinu čišćenja na 2,6 m. Prednje četke mogu se zamijeniti peračem ili kosilicom, pri čemu se spremnik čistilice pretvara u spremnik čiste vode ili spremnik pokošene trave.

Zapremina spremnika od 2,0 m3, spremnik svježe vode od 300 L, sustav za recirkulaciju vode i EUnited PM certifikat s 4 zvjezdice ugrađeni u SX2 čistilicu jamče besprijekorno čiste ulice i trgove.

Čistilica SX1600

Idealna za uska gradska središta

SX1600 je učinkovit priključak za čišćenje namijenjen ugradnji na mala multifunkcionalna komunalna vozila. Čistilica dolazi s posebnom električnom regulacijom klapne na usisinim ustima pa može detaljno očistiti fini pijesak, ali i veće hrpe lišća i papira s ulica, ovisno o potrebama.

Kombinacija SX1600 i malog multifunkcionalnog vozila, zapremina spremnika od 1,6 m³, spremnik svježe vode od 280 L, sustav za recirkulaciju vode i EUnited PM certifikat garantiraju besprijekorno čiste ulice i trgove.

Čistilica SX1200

Učinkovito čišćenje vrlo uskih prostora

SX1200 je robustan, no jednostavan priključak za čišćenje posebno razvijen za multifunkcionalna zglobna vozila. Čistilica kombinira odlične rezultate čišćenja s kompaktnošću i multifunkcionalnošću komunalnih zglobnih vozila. Savršeno čišćenje uglova i vrlo uskih prostora jamče individualna kontrola četki u kombinaciji s upravljačkim mogućnostima nosećeg vozila.

Zapremina spremnika od 1,2 m³, spremnik svježe vode od 220 L, sustav za recirkulaciju vode i EUnited PM certifikat garantiraju besprijekorno čiste ulice i trgove.

Ključni benefiti

SX čistilice su posebne vrste komunalnih nadogradnji namijenjene ugradnji na mala multifunkcionalna komunalna vozila. Namijenjene su čišćenju prašine, kamenčića, lišća i sličnog sitnog otpada s ulica, trgova, prolaza, parkirališta, rubova parkova i sličnih površina u gradovima.

SX čistilice dolaze u izvedbama sa širinama čišćenja od 2 do 2,5 metra. Spremnici otpada mogu biti od 1,2, 1,6 ili 2,0 m3, ovisno o modelu i namjeni.

Ključni benefiti

Učinkovitost čišćenja

Čistilice SX serije su posebno dizajnirane da u potpunosti iskoriste sve dostupne karakteristike multiunkcionalnih vozila, pritom ih pretvarajući u učinkovite strojeve za ljetno održavanje. Lako i brzo s gradskih ulica uklanjanju fini pijesak, šljunak, lišće, manje otpatke. Kvaliteta čišćenja SX čistilica potvrđena je EUnited PM certifikatima PM 2.5 i PM 10.

Kompaktne dimenzije

SX2, SX1600 i SX1200 jednostavno i lako mogu pristupiti gradskim jezgrama, pješačkim zonama, parkovima i biciklističkim stazama. To ih čini idealnima za čišćenje uskih i skučenih prostora kojima ne mogu pristupiti kamioni komunalne službe.

Za sve uvjete

Neovisno o tome čistite li gradske ulice, trgove, pješačke i biciklističke zone, prolaze u parkovima ili parkirališta, SX čistilice rješenje su za sve Vaše potrebe. Visoka učinkovitost, širina čišćenja, velika zapremina spremnika za otpad i spremnika čiste vode jamče učinkovito čišćenje u svim uvjetima.

Upravljanje čistilicama

Jednostavno upravljanje uz maksimalnu učinkovitost čišćenja

Čistilicama se upravlja uz pomoć upravljačkog sučelja koje se nalazi u kabini vozila. Njime se jednostavno upravlja podizanjem i spuštanjem četki, širinom čišćenja te intenzitetom čišćenja. Operater čistilice se može jednostavno prebaciti iz rada u vožnju i obratno.

Ručni perač

Za pranje nedostupnih površina

Na sve čistilice se može ugraditi ručni perač koji kao sredstvo čišćenja koristi vodu pod visokim pritiskom. Ručnim peračem se brzo i jednostavno čiste uglovi i slični nedostupniji dijelovi ulica.

Električna regulacija usisne klapne

Od čišćenja finog pijeska do usisavanja lišća

Čistilice je moguće opremiti električnom regulacijom klapne na usisinim ustima. Ona korisniku omogućava da otvori usisna usta tako da može brzo i lako očistiti veće hrpe lišća i papira, ali i sitni fini pijesak s gradskih ulica.

Rasco lokator trgovaca

Pronađite svog lokalnog partnera