Ključni benefiti

VERTUS plugovi namijenjeni su za širok spektar primjene zahvaljujući promjenjivoj geometriji krila koja omogućava nekoliko različitih konfiguracija pluga. U dijagonalnom položaju plug uklanja snijeg u lijevu ili desnu stranu, „A“ položaj se koristi za prvo prolaženje kroz dubok snijeg i čišćenje usjeka, dok je „V“ položaj namijenjen prikupljanju snijega bez bočnog odbacivanja.

Promjenjiva geometrija krila VERTUS plugova čini ih prikladnim za obavljanje više različitih zadataka zimske službe, od pluga za probijanje do pluga za prikupljanje snijega. Plug je prvenstveno namijenjen gradovima s uskim prometnicama, najčešće zakrčenim parkiranim vozilima, gdje najbolje do izražaja dolazi njegova promjenjiva geometrija i mogućnost prilagođavanja širini prostora koji se čisti.

Ključni benefiti

Promjenjiva geometrija krila

Omogućava nekoliko različitih konfiguracija pluga: U dijagonalnom položaju uklanja snijeg u lijevu ili desnu stranu, „A“ položaj se koristi za prvo prolaženje kroz dubok snijeg i čišćenje usjeka, dok je „V“ položaj namijenjen prikupljanju snijega bez bočnog odbacivanja.

Multifunkcionalnost

Promjenjiva geometrija krila čini VERTUS prikladnim za obavljanje više različitih zadataka zimske službe, od pluga za probijanje do pluga za prikupljanje snijega.

Sigurnost

Mehanizam zakretnih noževa osigurava jednostavno prelaženje preko prepreka bez oštećenja površine kolnika, a potporni elementi sprječavaju propadanje pluga u podlogu i štite noževe od oštećenja.

Prihvatni sustav

Prihvatni sustav

Omogućava vezu snježnog pluga s vozilom na nekoliko načina – različitim tipovima prihvatnih ploča za kamione i radna vozila ili prihvatom na prednje trotočje traktora.

Pogon

Pogon

Snježni plug može biti pogonjen ugrađenim elektrohidrauličkim agregatom (EHAG) ili hidraulikom vozila na koje je ugrađen. EHAG je jednostavno rješenje za ugradnju pluga na vozila bez hidrauličke instalacije dok su RASCO hidraulike jednostavna i pouzdana rješenja za pokretanje snježnih plugova.

Ugradnja

Ugradnja

Širok spektar nadogradnji plugova namijenjen za različite tipove vozila. Nadogradnje mogu biti u obliku prednjih i bočnih prihvatnih ploča, hidrauličkih nadogradnji te nadogradnji elektroinstalacija vozila.

Izbor noževa

Izbor noževa

Na plug se po izboru mogu ugraditi čelični, kombi ili gumeni noževi.

Rasco lokator trgovaca

Pronađite svog lokalnog partnera